F T E R R A

Videoclip

Home
Gazeta "Fterra jone" Nr. 81 shkurt 2013
Njohuri per Fterren
Arsimi dhe kultura
Njerez te dijes
Patriotizmi
Fterra - Identiteti yne
Ekonomia
Gazeta "Fterra jone"
G- 79 - tetor 2012
Nr. 78-maj 2012
Nr. 77 shkurt 2012
Vjersha
Fjale te urta
Fjale te rralla
Bejte te vjetra
Na shkruajne vizitoret
Videoclip
Nėnėmadhe Fterra (Poeme nga V. Mato)
Fterrė, portė midis malesh (Poemė nga Lefter Ēipa)
Kontaktoni me ne
Telefona

DOKUMENTARĖ TELEVIZIVĖ,

VIDEOCLIPE E FOTOGRAFI

PĖR FTERRĖN DHE FTERIOTĖT, TĖ CILAT JU REKOMANDOJMĖ TI SHIKONI

Poema e Lefter Ēipės :

Fterrė – portė midis malesh

0007 Fterra - Burrat e Fterrës - Video nga Vullnet Mato

0013 Fterra - Fotografi nga një filmim i vitit 1997

0015 Fterra - Agron Xhama

0016 Fterra - Bardhyl Xhama

0017 Fterra Bardhyl Xhama, ditëlindja 13 qershor 2007, video nga Vullnet Mato

0018 Fterra - Rexho Kurupi

0019 Fterra - Rexho Kurupi 1

0020 Fterra - Rexho Kurupi 2

0021 Fterra - Rebi Korkuti

0022 Fterra - Rebi Korkuti 2

0023 Fterra - Mukadez Ruko (Mançe)

0024 Fterra - Servet Dauti

0025 Fterra - Servet Dauti 2

0026 Fterra - Servet Dauti 3

0027 Fterra Servet Dauti dhe Perparim Shkurti - recitim

0028 Fterra - Grupi i valleve

0029 Fterra - Fteriote në një takim në Tiranë

0030 Fterra - Lutfi Dusha

0031 Fterra - Halit Zhupa dhe Bardhyl Xhama

0032 Vullnet Mato : Nje kujtim i bukur nga Dajti

0033 Fterra - Fotografi nga Rexho Kurupi diten e inagurimit te muzeut te Fterres ne vitin 1979

0034 Fterra - "Tre Moskëtjerët"

0042 Halit Zhupa ne Kongresin AD

0042 Halit Zhupa ne Kongres AD

0049 Rexho Kurupi 50-vjetorimarteses

0050 Fatime Hizmo

0051 Tea Shkurti

0053 Feksor Shkurti ne parlament

0055 Meli dhe Feksori ne parlament