F T E R R A

Kontaktoni me ne

Home
Gazeta "Fterra jone" Nr. 81 shkurt 2013
Njohuri per Fterren
Arsimi dhe kultura
Njerez te dijes
Patriotizmi
Fterra - Identiteti yne
Ekonomia
Gazeta "Fterra jone"
G- 79 - tetor 2012
Nr. 78-maj 2012
Nr. 77 shkurt 2012
Vjersha
Fjale te urta
Fjale te rralla
Bejte te vjetra
Na shkruajne vizitoret
Videoclip
Nėnėmadhe Fterra (Poeme nga V. Mato)
Fterrė, portė midis malesh (Poemė nga Lefter Ēipa)
Kontaktoni me ne
Telefona

Kontaktoni me ne:


Ju mund te dergoni nje e mail ne kete adrese:

axhama@fterra.com

agronxhama@yahoo.com

Adresa:
Agron Xhama
Rr.Medar Shtylla
(ish.Komuna e Parisit)
Pallatet ABC Konstruksion
Godina L2 sh.1 ap.2
Tirana, ALBANIA

http://www.fterra.com

Agron Xhama  Rr. Medar Shtylla p.71 sh.1 ap.2
( ish Komuna e Parisit Pallatet ABC Konstruksion Godina L3 sh.1 ap.2
Tirana, ALBANIA